Jobba hos Kod!

Lediga tjänster: Vi söker en byggnadsingenjör.

Kod Arkitekter ägs och drivs av chefsarkitekterna Åsa Kallstenius och Sanna Hederus. Sedan starten år 2000 har kontoret genomdrivit ett flertal uppmärksammade projekt, belönats med Bostadspriset 2009 och priset för Årets betongsarkitekt 2013. Utmärkande för kontoret är byggnader med arkitektonisk skärpa och stor erfarenhet av fullgjorda uppdrag – projekt som inte stannar vid ritbordet utan som byggs.

Kod Arkitekter står för en hållbar, resilient och platsspecifik arkitektur och stadsutveckling. Vi arbetar med hela arkitekturprocessen och med många olika typer av projekt. Från hus- och stadsbyggnad till landskapsutveckling och projekteringsledning. Vi driver även egna utvecklingsprojekt, för att hitta nya lösningar på samhällsutmaningar kopplade till stad, landskap och boende.

Vi är ambitiösa, dedikerade och engagerade i vårt arbete och lägger stort vikt vid dessa egenskaper hos sökande till tjänsten.

Byggnadsingenjör

Vi söker en byggnadsingenjör med goda kunskaper i Revit. Vi söker dig som är organiserad, strukturerad, har god samarbetsförmåga och ambitionen att axla rollen som projekteringsansvarig. Du gillar att arbeta i grupp och att ha tät kontakt med övriga konsultgrupper i projekten.

Uppdatering: Tjänsten är tillsatt.