Vi söker en arkitekt eller byggnads­ingenjör med passion för hållbarhet och digitalisering

Om tjänsten

Vi hjälper våra beställare realisera hållbara resultat i affär och arkitektur. Utifrån skiss, analys, kunskap och erfarenhet samlar vi våra arkitektoniska beslut i BIM modeller som kommunicerar vår arkitektur genom byggprojektets alla faser. Du kommer att arbeta sida vid sida med uppdragsansvarig i projekten och tillsammans utforma dessa modeller från skiss till verklighet. Din uppgift är även att vidareutveckla vår organisation inom digitalisering (BIM) och synliggöra utbytet av modeller och data till nya affärer och projekt.  

Vi söker dig som

•  Har relevant utbildning, arkitekt eller ingenjör och minst tre-fem års yrkeserfarenhet.

•   Har god erfarenhet av projektering i revit och kan vara modellansvarig även i större projekt.

•   Har goda kunskaper och intresse av digitala verktygen. Vi arbetar med Revit, Autocad och Sketchup så fördjupad kunskap inom dessa är meriterande.

•   Är pepp på digitaliseringsutmaningar i relation till hållbar och platsanpassad arkitektur.

Exempelvis att klimatberäkna våra och andras projekt och ansvara för att utveckla detta som tjänst.

Personliga egenskaper

Du är en systematisk, strukturerad och lösningsorienterad person. Du uppskattar att arbeta i team.

Ansökan (CV och personligt brev) skickas till [email protected] Ange ”Arkitekt2022” eller ”Byggnadsingenjör2022” i ämnesraden. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi kommer snart utlysa fler tjänster - erfaren arkitekt, landskapsarkitekt och praktikant. Vi återkommer om det!

Om Kod Arkitekter

Kod Arkitekter är ett kreativt växande arkitektkontor i Stockholm. Vi tror på – och verkar för – en hållbar, resilient och platsspecifik arkitektur och stadsutveckling. Vi arbetar med hela arkitekturprocessen och driver egna utvecklingsprojekt, för att hitta nya lösningar på samhällsutmaningar kopplade till stad, landskap och boende. På Kod sätter vi stort värde på våra medarbetares kompetens, intressen och engagemang och som en del av vårt team har du, om du önskar, möjlighet att delta aktivt i utvecklingen av verksamheten. Kod Arkitekter består av drygt 20 medarbetare och grundades år 2000 av chefsarkitekterna och ägarna Sanna Hederus och Åsa Kallstenius.