Vi tror att du är kontorets nya talang!

Kod Arkitekter är ett kontor med ett passionerat samhällsengagemang där vi utforskar kreativa lösningar på hållbarhetsutmaningar. Vi arbetar med allt från tidiga skeden, stadsutveckling och byggnadsprojektering.

Vi arbetar tillsammans i projektteam med modeller och handskisser i kombination med den bästa digitala tekniken. På Kod Arkitekter finns utrymme att ta egna initiativ och möjlighet att utveckla sin egen och kontorets kompetens.

Vi söker arkitekt med minst ca 3 års relevant yrkeserfarenhet.

•  Vi söker dig som

•  Har god gestaltningsförmåga

•  Har lätt att samarbeta i team

•  Är systematisk och lösningsorienterad och kan driva ett eget ansvarsområde

•  Hanterar digitala verktyg för modellering och presentation

•  Har god projekteringsvana i Revit

Ansökan (CV, personligt brev och portfolio) skickas till [email protected]

Ange ”Arkitekt 2022” i ämnesraden.

Om Kod Arkitekter

Kod Arkitekter är ett kreativt växande arkitektkontor i Stockholm. Vi tror på – och verkar för – en hållbar, resilient och platsspecifik arkitektur och stadsutveckling. Vi arbetar med hela arkitekturprocessen och driver egna utvecklingsprojekt, för att hitta nya lösningar på samhällsutmaningar kopplade till stad, landskap och boende. På Kod sätter vi stort värde på våra medarbetares kompetens, intressen och engagemang och som en del av vårt team har du, om du önskar, möjlighet att delta aktivt i utvecklingen av verksamheten. Kod Arkitekter består av drygt 20 medarbetare och grundades år 2000 av chefsarkitekterna och ägarna Sanna Hederus och Åsa Kallstenius.