Kod Landskap och BeeUrban fortsätter göra staden full av liv!

På uppdrag av BeeUrban har vi har tagit fram skisser för innergårdar till en kontorsfastighet i centrala Stockholm och för en bostadsgård i ett nyproduktionsprojekt i Älta. Ambitionen är att bidra till mer mångfald och biologiskt liv – och samtidigt skapa platsspecifika lösningar som funkar för dom som ska använda gårdarna. Med starka gestaltningskoncept och skärpa i detaljeringen tror vi detta kan bli vackra, sinnliga och hållbara livsmiljöer. Vi hoppas också att vi kan få till mycket återbruk av markmaterial!


Projekten stärker det långvariga samarbetet mellan BeeUrban och Kod Landskap, där BeeUrban står för ekologiskt kunnande och trädgårdsmästarkompetens och Kod för kunskap om arkitektonisk form för urbana ekosystemtjänster. Båda företagen delar en stark gemensam värdegrund i att återknyta människan med naturen och dess funktioner genom att skapa oaser i staden. Tillsammans skapar vi nya värden för våra kunder. Nu går vi in i bygghandlings- och produktionsfas och hoppas på blomstrande och uppskattade gårdar till våren!

Ett tidigare samarbete med BeeUrban var utvecklingen av Kvarteret Skofabriken i Hornstull, Stockholm. Det hittar ni här: