Vi är experter på arkitektur och stadsutveckling

Med kunskap, inlevelse och hantverksskicklighet skapar vi helhetslösningar på komplexa utmaningar – såväl som hög arkitektonisk kvalitet. Vi utgår från det befintliga och arbetar tillsammans för ett hållbart samhälle.

Våra verksamhetsområden:

Specifikation

Söker du en specifik tjänst eller kompetens?

I vår tjänstespecifikation listar vi hela vårt erbjudande.

Se specifikation

Hållbarhet

Hållbarhetsstrategi

Med gedigen expertis och effektiva verktyg sätter vi hållbarhetsstrategin för ert projekt – i ett nära samarbete. Erbjuds inom alla typer av projekt och går alltid att anpassa efter behov. Utgångspunkten är FN:s Globala mål.

Kontakta vår hållbarhetsstrateg

Våra grundare

Intresserad av ett samarbete? Välkommen att kontakta våra chefsarkitekter

Åsa Kallstenius

Åsa Kallstenius är arkitekt och innovatör med över 20 år i branschen. Hennes lösningsorienterade arkitektur kombinerar platsens förutsättningar med kundens behov, i nytänkande projekt med fokus på social hållbarhet. Hon brinner för utveckling och arkitektens roll som samhällsbyggare och har de senaste åren drivit innovationsprojektet Elastiska Hem. Åsa är en visionär arkitekt med siktet inställt på framtiden – där arkitekturen bidrar till lösningar på stora samhällsutmaningar.

0707-42 76 32
asa@kodarkitekter.se

Sanna Hederus

Sanna Hederus är arkitekt med expertis inom stadsutveckling och gestaltning. Hon har mångårig ledarskapserfarenhet av stadsutvecklings- och arkitekturprojekt i alla skalor och skeden. En av hennes främsta styrkor är förmågan att se potentialen i en plats och hur den kan maximeras genom att stärka och utveckla de befintliga kvaliteterna. I kombination med en stark formkänsla och teknisk kunskap skapar Sanna arkitektur med skärpa och detaljomsorg.

0703-45 57 85
sanna@kodarkitekter.se

Några av våra kunder