Press

Välkommen till Kod Arkitekters pressrum! Här samlar vi pressmaterial i form av pressmeddelanden, bilder och ritningar. Materialet är fritt att publicera i redaktionella artiklar, sociala medier eller bloggposter med anknytning till Kod Arkitekter. Pressbilder på medarbetare får även användas av företag och organisationer som arrangerar event där representanter för Kod Arkitekter medverkar.

Fotograf/upphovsperson ska alltid anges i samband med publiceringen.

För flersidiga projektpubliceringar i tidskrifter, vänligen kontakta Johannes Folkesson Forss innan publicering.

Senaste pressmeddelandet

2019-06-11

De gör attraktiv affär av delat boende

Viljan att bo och leva resurssnålt kommer bli allt större framöver. Det spår Kod Arkitekter som med stöd från Boverket startat ett projekt för att möta efterfrågan. Målet är att utveckla ett modulbaserat bostadshus i trä, lönsamt för både bostadsbolag och konsument och med minimerad klimatpåverkan. Projektet, som beviljades drygt 2,3 miljoner kronor i stöd… Läs mer »

Pressmeddelanden

2018-11-16

Vinnova-miljoner till Elastiska Hem

Projektet Elastiska Hem, som leds av Kod Arkitekter i samarbete med 21 projektparter, beviljas ett anslag på strax under 10 miljoner av innovationsmyndigheten Vinnova. Medlen ska användas till att utveckla en tjänst för nya boendeformer som underlättar för boende som vill leva mer resurssparande, delande och inkluderande.


2018-08-29

Jannice Johansson Steijner ny vd på Kod Arkitekter

Jannice Johansson Steijner har tillträtt som vd på Kod Arkitekter. Rekryteringen är ett led i kontorets satsning att utöka verksamheten med fokus på samhällsfastigheter och på att utveckla innovationsprojektens affär.


2018-04-24

”Vi vill uppmärksamma kvinnor som driver arkitektföretag”

På torsdag samlas några av arkitektbranschens drivna företagsledare – samtliga kvinnor – hos Kod Arkitekter på Riddargatan i Stockholm. Med seminariet ”Kod håller låda: The Future is Female” vill kontoret rikta strålkastaren mot kvinnor som grundat och driver egna kontor.


Visa fler pressmeddelanden

Kontaktpersoner

Johannes Folkesson Forss

Kommunikatör
Ansvarig kommunikation
johannes@kodarkitekter.se
0739-71 17 73

Åsa Kallstenius

Arkitekt SAR/MSA
Chefsarkitekt, delägare och ansvarig Kod Utveckling
asa@kodarkitekter.se
0707-42 76 32

Sanna Hederus

Arkitekt SAR/MSA
Chefsarkitekt och delägare
sanna@kodarkitekter.se
0703-45 57 85